Kanssasisarten kertomaa – Keep Calm I`m a Midwife

Kanssasisarten kertomaa – Keep Calm I`m a Midwife

Sairaanhoitaja/kätilö täällä huhuilee. Työskentelin 30 vuotta kansallisen lentoyhtiön matkapalveluyrityksissä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Minut irtisanottiin vuonna 2013 “tuotannollisista ja taloudellisista” syistä. Halusin tehdä seuraavaksi ammatikseni jotain, jossa sain käyttää asiakasosaamista ja kädentaitoja hyväksi. Gynekologia kiinnosti, joten opiskelin kätilöksi.

Väärän koivun kautta päädyin opiskeluaikana kesätöihin kotihoitoon ja jo silloin tykästyin hommaan. Olen tehnyt myös kätilön sekä gynekologisen sairaanhoitajan töitä, josta etenkin on nykyisessä työssäni apua.

Olin kaksi vuotta töissä kaupungin ja sittemmin kuntayhtymän kotihoidossa ja niin hienoa kuin vanhusten kohtaaminen ja hoitaminen olikin, väsyin lopulta massiiviseen hierarkiaan, loputtomaan työsarkaan ja ainaiseen riittämättömyyden tunteeseen.

Olen ollut Terhillä töissä helmikuusta lähtien. Nyt saan tehdä töitä ajan kanssa, isolla sydämellä ja ajatuksella, ehdin keskustella ajatuksista, ideoista ja vaikka vain päivän kulusta samalla intensiteetillä töitä tekevän ryhmän kanssa. Huumori on herkässä ja ilmapiiri mahtava. Väitän, että hyväntuulisuus ja viihtyminen siirtyy myös asiakaskontakteihin. Aito välittäminen näkyy.”

-Sari

Keski-Uudenmaan Kotihoito

Tämä on blogi kotihoidosta ja asioista sen ympärillä. Blogia pitävät Keski-Uudenmaan Kotihoidon hoitajat, joiden toiminta nojaa vahvaan arvopohjaan. Keskeisintä on välittäminen.