Kanssasisarten kertomaa – Hevosenhoitajasta lähihoitajaksi

Kanssasisarten kertomaa – Hevosenhoitajasta lähihoitajaksi

”Työelämäni alkoi hevostalleilla, jonka jälkeen vietin yhdeksän vuotta kaupan alalla. Kokeilin myös tehdastyötä, kun ystäväni alkoi puhua minua hoitoalalle.

Pitkän mietinnän jälkeen päätin kokeilla onnistuisiko oppisopimusopiskelu lähihoitajaksi, sillä tekemällä oppii ja asiakkaat on parhaimpia opettajia. Sain oppisopimuspaikan Keski-Uudenmaan Kotihoidosta lokakuussa 2020 ja tässä sitä ollaan: töitä tehden ja samalla opiskellen tulen valmistumaan ammattiin jo marraskuussa. Vapaa-aikaani vietän hevosen, koiran ja kahden kissan kanssa.

Lähihoitajan työ on vienyt minut mennessään, eikä ole ollut yhtään päivää, etten haluaisi mennä töihin. Minua motivoi toisten auttaminen, se että asiakkaalla on hyvä olla kotona -turvallisesti. Iso kiitos työssä on tyytyväinen asiakas.

Ikääntyneiden parissa oppii paljon, niin elämän viisauksia kuin kuulemaan jokaisen oman tarinan. Jään innolla odottamaan tulevaisuutta hoitotyön parissa, uusia oppeja ja uusien ihmisten tapaamista.”

-Elina

Keski-Uudenmaan Kotihoito

Tämä on blogi kotihoidosta ja asioista sen ympärillä. Blogia pitävät Keski-Uudenmaan Kotihoidon hoitajat, joiden toiminta nojaa vahvaan arvopohjaan. Keskeisintä on välittäminen.